A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

PT 2get there | Over mij

"2gether we train,
2gether we get there"

Over mij

Hallo en welkom! Omdat Personal Training heel persoonlijk is stel ik mij graag eerst even aan u voor. Op deze pagina een korte introductie over wie ik ben en wat ik doe, uiteraard ontmoet ik u liever in een persoonlijk gesprek, want 1 contactmoment zegt meer dan 1000 woorden.

Ik ben Kelney Andreas en ben, samen met mijn tweelingbroer Ashley, geboren op 13-10-1981. Opgegroeid in Oudewater, tussendoor verhuist naar Woerden en sinds mijn opleiding CIOS in 2005 leef ik heerlijk in Zeeland. Mooie provincie, al zeg ik het zelf. Momenteel mag ik samen met mijn gezinnetje wonen in het dorpje naast Goes, ’s-Heer Hendrikskinderen.

Op mijn 18e studeerde ik af als Grafisch Vormgever in Utrecht. Maar na 2 jaar gewerkt te hebben in de grafische sector was ik er al snel achter dat te statisch voor me was, ik miste de dynamiek in mijn lijf. Mijn lijf wilde meer beweging. Mijn passie voor fitness, gezondheid en beweging kreeg vorm na een bezoek aan de studiebeurs in Utrecht. Daar koos ik voor de opleiding MBO+ op  het CIOS te Goes.

Ik koos voor de opleiding met als hoofdkeuzevak Fitness en keuzevakken Aerobics enZelfverdediging en in 2007 mocht ik mijn MBO+ Diploma in ontvangst nemen. Na mijn afstuderen kreeg ik meteen een fulltime baan aangeboden als (groeps-)fitnessinstructeur bij Fitland. In deze periode ontzettend leuke en vooral leerzame tijd gehad. Krachttraining, trainen op hartslag, groepsfitnesslessen. Op allerlei gebieden leerde ik hoe mensen zich fysiek en ook mentaal sterker konden en wilde maken, ik kon me letterlijk helaam uitleven op alle gebieden die in mijn passies lagen. De laatste jaren nog manager geweest van de Sportafdeling, waarbij ik mijn passie mocht delen met nieuwe instructeurs en stagiaires. Ook het werken op beleidsniveau was erg leerzaam, mooi om te zien hoe visie en missie zich kan ontwikkelen binnen fitnessketens.

Omdat mijn passie voor bewegen en gezondheid graag verder wilde ontwikkelen heb ik er uiteindelijk voor gekozen om als fitnessprofessional aan de slag te gaan. Weer terug op de werkvloer maar nu op persoonlijker niveau, waardoor ik eigenhandig mensen mag helpen transformeren. Mijn eigen visie en missie volgen. 

Sinds 1 maart 2014 werk ik als zelfstandig Personal (Fitness)Trainer en geef ik Groepsfitness lessen om mensen te inpireren om intensief te bewegen, o.a. Body Combat, Body Jam en Poweryoga..

Diploma's / certificaten

- NASM International Certificate in Personal Training

- EFAA opleidingen NASM Personal Training Opleiding

- CIOS Fitness&Healthmanager (Incl. Personal Trainer module)

- Freestyle Steps Aerobics Instructeur

- BodyPump

- BodyCombat

- BodyJam

- CXWORX Core Training

- TEC2teach (streetdance basis)

TEC4advanced (streetdance master)

 

 

Volg ons op Facebook

Referenties